Cykel

I Åtvidaberg cyklas det mycket MTB, det finns ingen organiserad träning för vuxna. Däremot finns det en grupp på Facebook där det annonseras om gemensamma träningar. Gruppen heter MTB Åtvidaberg och är inte en del av ÅIF utan privat initiativ.

Ungdomsträning hösten 2020

Onsdag 19 augusti drar ungdomsträningen för Moutainbike (MTB) igång igen och håller på till 30/9. Observera att det är onsdagar som gäller under hösten 2020.

Träningen kommer att bestå av stigcykling, teknikträning och i viss mån downhill. Vi kommer även att försöka uppfylla deltagarnas önskemål.

Deltagarna delas in i grupper utefter färdighet på cykeln.

Gå in på länken nedan och klicka först på skidor och sedan på cykelträning ungdom för att anmäla dig: (cykel tillhör skidsektionen, därför måste man först klicka på skidor)

Medlemsskap i ÅIF krävs och enda kostnad som tillkommer är 1 kr i träningsavgift p.g.a. betalningstekniska skäl. Det går självklart bra att komma och testa på utan att vara medlem. Skicka gärna ett meddelande att du kommer och testar på till någon av kontakuppgifterna längst ner på sidan.

Tid och Plats hösten 2020
Onsdagar med start 19/8 till 30/9
Upp till 10 år 17:30-18:30.
11 år och äldre 17:30-19:00.
Samling sker vid Hallaholmstorpet, se karta längst ner på sidan.

Utrustning
Hjälm är ett måste! Hjälmen ska även sitta rätt på huvudet, många har den alldeles för långt bak på huvudet.
2 fungerande bromsar ska finnas..
Växlar får gärna vara justerade och kedjan smord.

Behöver du hjälp att fixa till cykeln, hör av dig på kontakuppgifterna längst ner innan träningen så fixar vi det.

Ledare
Det behövs ledare för att få det hela att gå ihop. Om du kan tänka dig att ställa upp kontakta Per-Axel på kontaktupgifter nedan.
Det ställs inga krav på färdigheter på cykeln för att vara ledare. Det som krävs är en vilja att leda barn.

/Per-Axel Jonsson
tel: 0705 91 38 60, perjo81 (a) gmail.com, eller Facebook/Messenger går också bra

Uppdaterad: 12 FEB 2020 21:35 Skribent: Per-Axel Jonsson

Sparbankens logga 2015