SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åtvidabergs IF
Cykel
Cykelträning ungdom

MTB-träningen vårterminen 2023 börjar onsdag 5/4 och håller på till 28/6. Till i år har fler hopp byggts på banan, för den som vill trotsa gravitationen.

 

Varje onsdag klockan 17:30 - 19:00, vid Hallaholm oavsett väder. Om yngre deltagare vill sluta 18:30, löser vi det.

 

Det går bra att komma oanmäld för att testa på och sen kan man anmäla sig genom att klicka på ANMÄL DIG HÄR i menyn allra längst upp på sidan. Klicka på SKIDOR och sedan på Cykelträning Ungdom.

 

Alla barn och ungdomar med en cykel med 2 fungerande bromsar och hjälm är välkomna. Med runda och raka hjul, vattenflaska och en smörjd kedja blir cyklingen roligare. Hör av dig om du vill ha hjälp att fixa cykeln innan träningen, gå in under KONTAKT i menyn här ovanför för kontaktuppgifter.

 

Vi delar upp oss i grupper efter hur fort man vill cykla. Träningen består av någon övning och cykling på stig. Det är fördelaktigt med breda däck på cykeln, men inget måste. Om du inte har någon cykel och vill testa på går det bra att låna en cykel. Klicka på KONTAKT och kontakta Per-Axel.

 

Ledare:

Emma Elvebäck

Anders Paju

Anna Beck-Friis

Per-Axel Jonsson

 
Våra sponsorer