Friidrott

Anmälan till Bysjöloppet sker på denna länk

Startavgifter

Kategori t o m 2 sep 2023 fr o m 3 sep 2023
Individuell född 2007 eller senare 70 kr 100 kr
Individuell född 2006 eller tidigare 200 kr 250 kr
Lagdeltagare oavsett ålder 200 kr 250 kr*
    * begränsat antal lag fr o m 3 september

Betalning av anmälan sker med swish eller bankgiro. Eller rabattkod om man har en sådan.

Flera arbetsgivare i Åtvidaberg erbjuder sina anställda fördelaktiga rabatter eller överenskommelser för startavgifterna. Se lista nedan för mer information om vad som gäller på din arbetsplats.

Lag = Picknick

Ett lag består av 4 - 6 deltagare i valfria klasser. Genom att gå ihop med familj, vänner eller kollegor och anmäla ett lag får ni en välfylld picknickkasse avsedd för 5 personer att dela på efter målgång. Från och med 3 september kan vi inte längre lova laganmälan, men så länge vi har picknickkassar kvar kommer vi att hålla laganmälan öppen.

Efteranmälan

Anmälan på länken ovan är öppen fram till start. Vid sen anmälan (mindre än ett dygn innan start) måste bekräftelsen från anmälningssystemet visas upp för att få nummerlappen. E-postbekräftelse i telefon går bra. Betalning med swish.

Det går också att efteranmäla sig på plats vid Edbergavallen från kl 10.00 på tävlingsdagen. Betalning med swish eller jämna kontanter. Inga rabattkoder är giltiga vid "på plats"-efteranmälan.

Företagserbjudanden

Under 2022 hade följande företag/organisationer/arbetsplatser överenskommelser om startavgiften för sina medarbetare.
* Åtvidabergs kommun
* K-Bygg
* ICA Supermarket

* Stångå Rörservice
* SFS, Städ och Fastighetsskötsel
* Åtvidabergs Sparbank
* Becha Bil & Maskin
* Scanfil
* Toolbox

Listan nedan uppdateras efterhand som överenskommelser för 2023 träffas:

Företag/organisation/arbetsplats Överenskommelse
ICA Supermarket Åtvidaberg Anställda hos ICA Supermarket Åtvidaberg och deras närmaste familjemedlemmar har fri startavgift. Ange rabattkoden i Steg 3 i anmälningsformuläret.
Åtvidabergs Sparbank Anställda hos Åtvidabergs Sparbank och deras närmaste familjemedlemmar har fri startavgift. Ange rabattkoden i Steg 3 i anmälningsformuläret.
Becha Bil & Maskin Anställda hos Becha Bil & Maskin och deras närmaste familjemedlemmar har fri startavgift. Ange rabattkoden i Steg 3 i anmälningsformuläret.
K-Bygg Åtvidaberg Anställda hos K-Bygg Åtvidaberg och deras närmaste familjemedlemmar har fri startavgift. Ange rabattkoden i Steg 3 i anmälningsformuläret.

Saknas din arbetsgivare i listan? Be din chef eller motsvarande höra av sig till oss så undersöker vi möjligheterna till överenskommelse. Kontakt Per Lindh, per.lindh@akele.se, 073-712 83 12

Bysjöloppets huvudsponsorer