Friidrott

Länk till anmälningsformuläret

Anmälan till Bysjöloppet sker på länken ovan.

Startavgifter

Kategori t o m 2 sep 2022 fr o m 3 sep 2022
Individuell född 2006 eller senare 70 kr 100 kr
Individuell född 2005 eller tidigare 200 kr 250 kr
Lagdeltagare oavsett ålder 200 kr 250 kr*
    * begränsat antal lag fr o m 3 september

Betalning av anmälan sker med swish, kort eller bankgiro. Eller rabattkod om man har en sådan.

Flera arbetsgivare i Åtvidaberg erbjuder sina anställda fördelaktiga rabatter eller överenskommelser för startavgifterna. Se lista nedan för mer information om vad som gäller på din arbetsplats.

Lag = Picknick

Ett lag består av 4 - 6 deltagare i valfria klasser. Genom att gå ihop med familj, vänner eller kollegor och anmäla ett lag får ni en välfylld picknickkasse avsedd för 4 personer att dela på efter målgång. Från och med 3 september kan vi inte längre lova laganmälan, men så länge vi har picknickkassar kvar kommer vi att hålla laganmälan öppen.

Efteranmälan

Anmälan på länken ovan är öppen fram till start. Vid sen anmälan (mindre än ett dygn innan start) måste bekräftelsen från anmälningssystemet visas upp för att få nummerlappen. E-postbekräftelse i telefon går bra. Betalning med swish eller kort.

Det går också att efteranmäla sig på plats vid Edbergavallen från kl 10.00 på tävlingsdagen. Betalning med swish eller jämna kontanter. Inga rabattkoder är giltiga vid "på plats"-efteranmälan.

Företagserbjudanden

Företag/organisation/arbetsplats Överenskommelse
Åtvidabergs kommun

Alla medarbetare som har friskvårdsbidrag (friskvårdsförmån) kan utnyttja den till startavgiften i Bysjöloppet.

Anmäl dig utan kostnad genom att ange den rabattkod som skickades ut på e-post den 9 augusti i Steg 3 i anmälningsformuläret.
I efterhand kommer avräkning ske. Har man redan utnyttjat sitt friskvårdsbidrag, saknar friskvårdsbidrag  eller anger ofullständiga personuppgifter kommer den som gör anmälan att bli fakturerad mellanskillnaden.

K-Bygg Anställda hos K-Bygg Åtvidaberg och deras närmaste familjemedlemmar har fri startavgift. Ange rabattkoden i Steg 3 i anmälningsformuläret.
ICA Supermarket Anställda hos ICA Supermarket Åtvidaberg och deras närmaste familjemedlemmar har fri startavgift. Ange rabattkoden i Steg 3 i anmälningsformuläret.
Stångå Rörservice Anställda hos Stångå Rörservice i Åtvidaberg och deras närmaste familjemedlemmar har fri startavgift. Ange rabattkoden i Steg 3 i anmälningsformuläret.
SFS, Städ och Fastighetsskötsel Anställda hos SFS och deras närmaste familjemedlemmar har fri startavgift. Ange rabattkoden i Steg 3 i anmälningsformuläret.
Åtvidabergs Sparbank Anställda hos Åtvidabergs Sparbank och deras närmaste familjemedlemmar har fri startavgift. Ange rabattkoden i Steg 3 i anmälningsformuläret.
Becha Bil & Maskin Anställda hos Becha Bil & Maskin och deras närmaste familjemedlemmar har fri startavgift. Ange rabattkoden i Steg 3 i anmälningsformuläret.
Scanfil Anställda hos Scanfil har fri startavgift. Anmälan sker i första hand via Scanfils kundsida och andra hand via rabattkod. Länk till kundsida och rabattkod får du från HR-avdelningen.
Toolbox  Anställda hos Toolbox Åtvidaberg och deras närmaste familjemedlemmar har fri startavgift. Ange rabattkoden i Steg 3 i anmälningsformuläret.

Saknas din arbetsgivare i listan? Be din chef eller motsvarande höra av sig till oss så undersöker vi möjligheterna till överenskommelse. Kontakt Per Lindh, per.lindh@akele.se, 073-712 83 12

Bysjöloppets huvudsponsorer